KUN I DAG: 3 for 2 på Ecooking, LAQ, NUXE.

AHAVA 24K Gold Mineral Mud Mask 50 ml.

Om produktet

  • Nærende guld anti-age maske
  • Intenst nærende
  • Fremmer hudens naturlige opbygning
  • Huden efterlades glat og velplejet
  • Reducerer inflammation i huden
Spar 25%

Special Price 28496

Normalpris i "butikkerne" 38000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

NÆRENDE GULD ANTI-AGE MASKE

Ahava 24K Gold Mineral Mud Mask er en intenst nærende guld anti-age ansigtsmaske, der fremmer hudens naturlige genopbygning. Masken genskaber desuden hudens ungdommelige udstråling og spændstighed, og resultatet er således en glat og velplejet finish.

Ahava 24K Gold Mineral Mud Mask er beriget med en unik formel, der indeholder aktive ingredienser fra B3 vitamin og Sodium Hyaluronate og Pentavin, hvilket har en intenst udglattende effekt på huden. Desuden er masken beriget med anti-aging hvilket medvirker til at reducere inflammation, så huden bevares fastere i længere tid. Masken er beriget med en unik kombination af mudderet fra det Døde Hav, samt guldpartikler hvilket aldrig er set før.

FOR EN SPÆNDSTIG FINISH

Ønsker du at give din hud et boost af næring, er Ahava 24K Gold Mineral Mud Mask det perfekte plejeprodukt for dig. Den intenst nærende ansigtsmaske giver din hud en opstramning, så du efterlades med en glat og spændstig finish.

Anvend Ahava 24K Gold Mineral Mud Mask på nyrenset hud, og brug silikonepenslen der medfølger til påføring af masken. Lad masken sidde i 10 minutter, og rens derefter masken af med lunkent vand. Anvend masken 1-2 gange om ugen, for at opnå det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AHAVA
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AHAVA 24K Gold Mineral Mud Mask 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.