Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo 250 ml.

Om produktet

  • Farvebevarende shampoo
  • Ultimativ glans
  • Plejende virkning
  • Med UV-filtre
  • Fri for parabener
  • Skøn signaturduft

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 30%

Special Price 22750

Normalpris i "butikkerne" 32500

(Fra 19825 /stk)
Optjen 11,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FARVEBEVARENDE SHAMPOO

Infinite Color Hold Shampoo fra Alterna Caviar er en farvebevarende shampooder giver optimal beskyttelse til farvet hår. Shampooen beskytter imod miljømæssige påvirkninger og tilfører masser af fugt og næring til hårstråeneder efterlades med en uimodståelig glans. Infinite Color Hold Shampoo er særligt velegnet til farvet hårmen kan anvendes af alle hårtyper.

Infinite Color Hold Shampoo er baseret på et unikt Dual Capture Complex med olie fra hindbærbladesolsikke og kaviarder forebygger farvetab i op til 70 dage. Et miks af vitaminer og mineraler hjælper med at reducere påvirkningen af frie radikaler og genopretter den naturlige fugtbalance. Derudover indeholder shampooen enzymetherapyder optimerer optagelsen af næringsstoffer i håret. Shampooen har en skøn duft af grøn terøde bær og blomster og er desuden beriget med aktive UV-filtre samt fri for parabenerder har en udtørrende virkning på hovedbunden.

FOR SMUKT OG GLANSFULDT HÅR

Ønsker du strålendeblankt hårer Infinite Color Hold Shampoo fra Alterna Caviar et absolut musthave for dig. Shampooen er baseret på en farvebevarende og fugtgivende formelder efterlader dit hår med en smuk og glansfuld finish.

Massér en passende mængde Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo grundigt ind i hår og hovedbundog skyl efterfølgende med rigeligt vand. Vi anbefalerat du bruger en farvebevarende balsam efter din shampoo for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Infinite Color Hold Shampoo 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.