Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk 147 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende leave-in balsam
  • Særligt velegnet til tørt hår
  • Gør håret medgørligt
  • Styrker og blødgør
  • Giver intens fugt
  • Glansfuld finish
Spar 30%

Special Price 19525

Normalpris i "butikkerne" 27900

(Fra 17019 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
OR
Optjen 9,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Fugtgivende leave-in balsam

Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk fra Alterna Caviar er en fugtgivende leave-in balsam, der øjeblikkeligt giver pleje og blødhed til håret. Balsammen genopretter hårets fugtbalance, styrker hårstråene samt øger hårets smidighed og medgørlighed. Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk er særligt velegnet til tørt hår, der efterlades silkeblødt og glat med en velplejet, glansfuld finish.

Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk er beriget med ekstrakt af havsilke og kaviar, der tilfører intens fugt til hårstråene og har en reparerende effekt. Balsammen indeholder også et særligt Age-Control kompleks, der er rig på Omega-3 fedstyrer og effektivt genopretter hårets balance samt tilfører elasticitet og glans til håret. Formlen nærer og er rig på antioxidanter, der forebygger skader, beskytter håret mod miljømæssige aggressorer og giver fornyet liv til håret for et forynget resultat. Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk indeholder derudover enzymer, der beskytter håret.

FOR MEDGØRLIGT OG SUNDT HÅR

Ønsker du omgående blødt og velplejet hår, der er super nemt at frisere, er Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk fra Alterna Caviar det perfekte valg til dig. Med denne leave-in balsam styrker og plejer du effektivt dit hår, så det efterlades sundt, medgørligt og glansfuldt.

Brug Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk i nyvasket, håndklædetørt hår. Pump en passende mængde balsam ud i håndfladen og fordel jævnt i håret med fokus på længder og spidser. Style herefter dit hår, som du ønsker. Balsammen skal ikke skylles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Replenishing Moisture Leave-In Conditioning Milk 147 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.