Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner 40 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende balsam
  • Blødgørende effekt
  • Velegnet til skadet hår
  • Beskytter imod UV-stråler
  • Fri for parabener
  • Rejsestørrelse
Spar 30%

Special Price 5525

Normalpris i "butikkerne" 7900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE BALSAM

Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner er en genopbyggende balsam, der tilfører intens fugt og pleje til hårstråene. Conditioneren nærer håret i dybden og minimerer fremtidige skader med op til 95%. Restructuring Bond Repair Conditioner har desuden en blødgørende effekt for medgørligt hår, der er let at frisere. Den plejende balsam er særligt velegnet til skadet hår, men kan anvendes i alle hårtyper.

Restructuring Bond Repair Conditioner fra Alterna Caviar er beriget med styrkende proteiner, der effektivt genopbygger håret i dybden. Kaviar-ekstrakt bevarer hårstråenes naturlige fugtbalance, mens alge-ekstrakt stimulerer en sund hårvækst. Solsikkeolie har en blødgørende virkning for sundt hår med en blank overflade. Balsammen indeholder aktive UV-filtre, der beskytter imod solens udtørrende stråler, og den er desuden fri for parabener. Balsammen kommer som en rejsestørrelse, der er nem at have med på farten.

FOR BLØDE OG STÆRKE LOKKER

Drømmer du om sundt hår fuld af modstandskraft og styrke, er Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner dit perfekte match. Den plejende balsam reparerer effektivt dine ødelagte hårstrå og efterlader dig med silkebløde, stærke lokker fulde af vitalitet.

Fordel en passende mængde Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner i nyvasket fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Lad den virke i 1-3 minutter, og skyl efterfølgende med rigeligt vand. Vi anbefaler, at du bruger en genopbyggende shampoo inden din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Conditioner 40 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.