Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Alterna Caviar Sheer Dry Shampoo 34 g.

Om produktet

  • Effektiv tørshampoo
  • Absorberer olier
  • Genopfrisker håret
  • Giver tekstur og volumen
  • Fri for parabener
  • Matterende effekt
  • Fyldigt look
Spar 30%

Special Price 23025

Normalpris i "butikkerne" 32900

(Fra 20069 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Teksturgivende tørshampoo

Sheer Dry Shampoo fra Alterna Caviar er en teksturgivende tørshampoo, der genopfrisker håret og giver volumen. Tørshampooen absorberer effektivt overskydende olier fra hovedbunden, så håret efterlades rent og fyldigt med en frisk fornemmelse. Sheer Dry Shampoo har en let konsistens uden farve, og tynger ikke håret.

Alterna Caviar Sheer Dry Shampoo er baseret på et særligt Age-Control kompleks med bl.a. ekstrakt af kaviar, der er rig på Omega-3 fedstyrer og C-vitamin, som udglatter hårstråets overflade. Formlen nærer og er rig på antioxidanter, der forebygger skader, beskytter håret mod miljømæssige aggressorer og giver fornyet liv til håret. Derudover er tørshampooen beriget med kaolin-ler, der renser håret og matterer overfladen. Sheer Dry Shampoo fra Alterna Caviar er desuden fri for parabener, phtalater og sulfater.

For friskt, fyldigt hår

Ønsker du at forlænge perioden mellem hårvaske, er
Alterna Caviar Sheer Dry Shampoo det perfekte valg til dig. Den lette tørshampoo opfrisker håret og fjerner de overskydende olier, der kan få håret til at føles fedtet, så du får et rent, friskt og fyldigt look.

Anvend Sheer Dry Shampoo fra Alterna Caviar i tørt hår. Spray nogle pift af tørshampooen i hår og hovedbund med en afstand på 10-15 cm. fra håret. Massér tørshampooen godt ind i håret med fingrene, eller børst håret igennem med en børste.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Sheer Dry Shampoo 34 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.