Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Protein Cream 150 ml.

Om produktet

  • Reparerende leave-in kur
  • Giver intens pleje og næring
  • Blødgørende effekt
  • Beskytter håret
  • Uden parabener
  • Til skadet hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 30%

Special Price 23025

Normalpris i "butikkerne" 32900

(Fra 20069 /stk)
Optjen 11,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Reparerende leave-in kur

Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream fra Alterna Caviar er en intens leave-in behandling, der reparerer og genopbygger håret samt får det til at genvinde sin styrke og vitalitet. Hårkuren tilfører næring og pleje til hvert enkelt hårstrå og efterlades med en velplejet, blød og glat finish. Kuren øger hårets modstandsdygtighed og beskytter det mod miljømæssige aggressorer. Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream er særligt velegnet til porøst og skadet hår.

Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream er beriget med ekstrakt af kaviar, der tilfører intens fugt til hårstråene samt har en reparerende effekt. Kuren indeholder genopbyggende og styrkende proteiner, der beskytter håret imod kemiske og miljømæssige aggressorer og giver håret et sundt look, mens glycerin og solsikkeolie har en fugtgivende og blødgørende effekt. Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream er desuden fri for parabener og phthalater.

For sundt og velplejet hår

Drømmer du om sundt hår, der stråler af styrke og vitalitet, er Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream fra Alterna Caviar det perfekte valg for dig. Den reparerende leave-in hårkur giver dit hår et effektivt boost af pleje og næring, så dine lokker efterlades silkebløde og glatte.

Påfør Alterna Caviar Restructuring BOND REPAIR Leave-in Protein Cream i nyvasket fugtigt hår med fokus på længder. Føntør håret eller lad det lufttørre. Anvend kuren 1-3 gange ugentligt afhængigt af, hvor skadet håret er.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Alterna
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Alterna Caviar Restructuring Bond Repair Leave-in Protein Cream 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.