Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

AnneMarie Börlind Beauty Pearls Anti-Pollution & Moisture Serum 50 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende serum
  • Intenst nærende
  • Beskytter huden
  • Til dehydreret hud
  • Fri for parabener
  • Naturlig formel
49900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 24,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ULTRA-FUGTGIVENDE SERUM

Beauty Pearls Anti-Pollution & Moisture Serum fra AnneMarie Börlind er et unikt serum, der beskytter huden imod frie radikaler. Serummet har en intenst fugtgivende virkning på huden, der efterlades med en frisk og velplejet finish. Beauty Pearls Moisture Serum er særligt velegnet til dehydreret hud, der trænger til ekstra pleje.

AnneMarie Börlind Moisture Serum er blandt andet beriget med fine perleskaller, der danner et naturligt skjold på huden, som beskytter imod miljømæssige påvirkninger, imens hyaluronsyre og botanisk kaviar tilfører intens fugt og næring til huden. Produkterne i AnneMarie Börlinds sortiment bygger på naturlige og hovedsageligt økologiske ingredienser og er desuden fri for konserveringsmidler, silikone og genetisk modificerede ingredienser. Beauty Pearls Moisture Serum er desuden fri for parabener.

GIV DIN HUD ET ULTIMATIVT FUGT-BOOT

Ønsker du at give din hud et ultimativt fugt-boost, er Beauty Pearls Anti-Pollution & Moisture Serum fra AnneMarie Börlind det oplagte valg for dig. Det intenst nærende serum sørger for, at du efterlades med en sund og frisk finish.

Påfør en passende mængde AnneMarie Börlind Beauty Pearls Serum på nyrenset hud hver morgen, og massér serummet godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Anvend dernæst din foretrukne ansigtscreme fra AnneMarie Börlind.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AnneMarie Börlind
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AnneMarie Börlind Beauty Pearls Anti-Pollution & Moisture Serum 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.