AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream 50 ml.

Om produktet

  • Anti-age natcreme
  • Velegnet til moden hud
  • Giver en glat finish
  • Fugtgivende virkning
  • Fri for parabener
  • Naturlig formel
52500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 26,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE NATCREME

Anti-Aging System Absolute Night Cream fra AnneMarie Börlind er en anti-age natcremeder er særligt formuleret til moden hud med tendens til rynker. Cremen forbedrer hudens produktion af kollagen og elastin i løbet af nattenhvilket giver huden en mere glat og fast udstråling. Derudover har natcremen en fugtgivende virkning på hudender efterlades med en sund og velplejet finish.

AnneMarie Börlind Day Cream er blandt andet beriget med botaniske ekstrakterder har en effektiv anti-age virkning på hudenog hudens ældningsproces bliver således bremset. Derudover indeholder cremen hyaluronsyreder tilfører masser af fugt og næring. Produkterne i AnneMarie Börlinds sortiment bygger på naturlige og hovedsageligt økologiske ingredienser og er desuden fri for konserveringsmidlersilikone og genetisk modificerede ingredienser. System Absolute Night Cream er desuden fri for parabener.

GIV DIN HUD EN OPSTRAMNING

Ønsker du at give din hud en opstramninger System Absolute Night Cream fra AnneMarie Börlind helt sikkert det rette produkt for dig. Den fantastiske natcreme modvirker og reducerer rynker i din hudså du efterlades med en glat og ungdommelig udstråling.

Påfør en passende mængde AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream på nyrenset hud i ansigtetog massér cremen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Anvend cremen hver aften inden sengetid for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AnneMarie Börlind
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.