AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream Light 50 ml.

Om produktet

  • Anti-age natcreme
  • Velegnet til moden hud
  • Giver en glat finish
  • Fugtgivende virkning
  • Fri for parabener
  • Har en let tekstur
  • Naturlig formel
52500
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 26,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE NATCREME MED LET TEKSTUR

Anti-Aging System Absolute Night Cream Light fra AnneMarie Börlind er en anti-age natcreme, der er særligt formuleret til moden hud med tendens til rynker. Cremen forbedrer hudens produktion af kollagen og elastin i løbet af natten, hvilket giver huden en mere glat og fast udstråling. Derudover har natcremen en fugtgivende virkning på huden, der efterlades med en sund og velplejet finish.

AnneMarie Börlind Day Cream Light har en let tekstur, der hurtigt absorberes af huden og er blandt andet beriget med botaniske ekstrakter, der har en effektiv anti-age virkning på huden, og hudens ældningsproces bliver således bremset. Derudover indeholder cremen hyaluronsyre, der tilfører masser af fugt og næring. Produkterne i AnneMarie Börlinds sortiment bygger på naturlige og hovedsageligt økologiske ingredienser og er desuden fri for konserveringsmidler, silikone og genetisk modificerede ingredienser. System Absolute Night Cream er desuden fri for parabener.

GIV DIN HUD EN OPSTRAMNING

Ønsker du at give din hud en opstramning, er System Absolute Night Cream Light fra AnneMarie Börlind helt sikkert det rette produkt for dig. Den fantastiske natcreme modvirker og reducerer rynker i din hud, så du efterlades med en glat og ungdommelig udstråling.

Påfør en passende mængde AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream på nyrenset hud i ansigtet, og massér cremen godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Anvend cremen hver aften inden sengetid for det bedste resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand AnneMarie Börlind
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: AnneMarie Börlind System Absolute Night Cream Light 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.