Bestseller Brands: Spar op til 40% - SHOP HER

Prismatch

Gå ind på det produkt som du har fundet billigere et andet sted og vælg punktet "Praktisk info" og følg instruktionerne. OBS. Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk.
Vi tjekker de informationer du har givet os og hvis de opfylder betingelserne matcher vi prisen og giver yderligere 5%.
Du får tilsendt et link til din email, med en rabatkode, så du kan færdiggøre dit køb til den nedsatte pris. Koden gælder i 5 dage.


SÅDAN FUNGERER DET

Well.dk giver prismatch + 5% ekstra rabat på alle varer i hele Skandinavien.

PRISMATCH-EKSEMPEL
Pris hos anden forhandler: DKK 549,00
Pris hos Well.dk: DKK 558,00

DIN PRIS efter prismatch og 5% ekstra rabat: DKK 521,55

Finder du et produkt billigere hos en anden skandinavisk webshop, matcher vi prisen, samt giver yderligere 5 % rabat på produktet.

Sådan gør du:
  • Kopier et direkte link til der, hvor du har fundet produktet billigere
  • På produktsiden under "Praktisk info" følger du instruktionerne og klikker videre til vores prismatch-side, hvor du indsætter linket og prisen du har fundet varen til. OBS. Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk.
Hvad sker der nu?

En medarbejder vil hurtigst muligt kontrollere prisen på det vedhæftede link. Hvis vi også kan konstatere, at prisen er lavere, matcher vi prisen + giver 5% yderligere rabat. Straks herefter vil du modtage en email med en rabatkode, som giver dig produktet til den nedsatte pris + de ekstra 5%.

Betingelser og vilkår
  • Webshoppen som du ønsker at prismatche fra, skal sende deres produkter fra et skandinavisk land.
  • Du må ikke arbejde for, eller have indflydelse på prissætningen hos den forhandler, du ønsker vi prismatcher.
  • Produktet skal være præcis det samme, dvs. det må ikke være et ældre model nr. eller en tidligere/udgået udgave af produktet, eller produkter uden original emballage.
  • Produktet må ikke være udsolgt eller ligge på et fjernlager hos forhandleren du ønsker prismatch med.
  • Produktet må ikke være nedsat grundet kort udløbsdato, end du kan forvente i fysiske butikker.
  • Prismatch kan ikke kombineres med andre rabatkoder.
  • Vi prismatcher ikke på modermælkserstatning.
  • Vi prismatcher ud fra produktets reelle pris hos os. Dvs. har du brugt en rabatkode, er det produktprisen efter rabatten er fratrukket, som vi beregner og sammenligner prismatch ud fra.

Vi matcher kun priser, som kan dokumenteres via forhandlerens egen webadresse og som er tilgængelig for alle besøgende på websitet. Vi prismatcher ikke live-auktioner eller kundeklubber med betalt-medlemskab.

Vi prismatcher i forbindelse med ordre-gennemførsel, og kan derfor ikke efterfølgende prismatche, når bestillingen er gennemført, og der ikke har været vedhæftet et link.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik