Avène Antirougeurs Jour Redness-Relief Emulsion

Om produktet

  • Let ansigtscreme
  • Dulmer hudirritation
  • Med solfaktor 20
  • Virker blødgørende
  • Fri for parabener
  • Uden kunstig parfume
  • Dermatologisk testet
  • Absorberes hurtigt
Spar 17%

Special Price 15525

Normalpris i "butikkerne" 18900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LET ANSIGTSCREME MOD RØDME

Antirougeurs Jour Redness-Relief Moisturizing Protecting Emulsion SPF20 fra Avène er en let dagcreme, der dulmer rødme og irritation i huden. Lotionen beskytter samtidig huden med solfaktor 20 samt virker lindrende og blødgørende, så huden øjeblikkeligt føles beroliget. Ansigtscremen er særligt velegnet til normal/kombineret hud.

Antirougeurs Jour Redness-Relief Emulsion er beriget med middelhavsplanten musetorn, der med sit høje indhold af saponin forbedrer hudens struktur og modvirker rødme. Derudover indeholder cremen kildevand fra termiske kilder, der dulmer hudirritation, imens saflorblomst virker blødgørende. Cremen har desuden en let konsistens, der hurtigt absorberes af huden og er fri for kunstig parfume og parabener.

FOR FIN OG VELPLEJET HUD

Døjer du med kronisk rødme i din hud, er Antirougeurs Jour Redness-Relief Moisturizing Protecting Emulsion SPF20 fra Avène det perfekte valg for dig. Den unikke creme går til kamp mod hudirritation, så rødme dulmes, og du efterlades med et velplejet look.

Påfør Avène Antirougeurs Jour Redness-Relief Emulsion på nyrenset hud efter brug af skintonic. Fordel cremen jævnt på huden i ansigtet og på halsen om morgenen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Avene
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Avène Antirougeurs Jour Redness-Relief Emulsion

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.