BaByliss Airstyle Multistyler AS81E

Om produktet

  • Varmluftsbørste
  • 800 watts motor
  • Multifunktionel
  • Med to spoler
  • Drejeledning

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 30%

Special Price 27850

Normalpris i "butikkerne" 39900

Optjen 13,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK VARMLUFTSBØRSTE 800W

BaByliss Airstyle Multistyler AS81E er en multifunktionel varmluftsbørste, der gør det nemt at skabe volumen, glatte håret eller lave naturlige krøller. Varmluftsbørsten er lydsvag, og det er nemt at rengøre den efter brug. Airstyle Multistyler AS81E er velegnet til alle hårtyper og længder.

Airstyle Multistyler AS81E har en motor på 800W samt 2 varmetrin og en kold luft funktion, der gør frisuren ekstra holdbar. Varmluftsbørsten leveres med to spoler – en keramisk spole på 38 mm og en blød børste på 20 mm med vildsvinehår. Spolerne modvirker effektivt statisk elektricitet og efterlader håret blødt og skinnende glansfuldt. Det unikke luftkrøllejern er desuden udstyret med en lang drejeledning.

FOR ET FYLDIGT LOOK

Ønsker du masser af volumen i håret, er Airstyle Multistyler AS81E fra BaByliss det perfekte stylingredskab for dig. Den elektriske rundbørste giver dig mulighed for at tørre, glatte, krølle eller skabe fylde og struktur i dit hår med ét og samme stylingjern.

BaByliss Airstyle Multistyler AS81E kan anvendes i både tørt og fugtigt hår. Start med at dele dit hår ind i sektioner, og sæt dem fast på hovedet med en hårklemme. Tag en hårlok på ca.3-5 cm ned, og placér varmluftsbørsten under håret nær hovedbunden. Hold hårlokken fast med den ene hånd og lad børsten glide gennem håret. Ved enden af hårlokken, trækkes håret rundt om børsten, og børsten rulles forsigtigt tilbage til hovedbunden. Alt efter den ønskede frisure holdes børsten i håret i 15-30 sekunder, inden den vikles ud.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Airstyle Multistyler AS81E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.