BaByliss Ceramic Curlers 3021E

Om produktet

  • 20 stk. varmecurlere
  • Nænsomme mod håret
  • Tre forskellige størrelser
  • Medfølgende clips
  • Varmes op på 5 minutter

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 21%

Special Price 54850

Normalpris i "butikkerne" 69900

Optjen 27,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

KERAMISKE VARMECURLERE

BaByliss Ceramic Curlers 3021E er en æske med professionelle varmecurlere, der kan bruges til at skabe masser af fylde i håret, naturligt fald, små eller store krøller. Curlerne er nænsomme mod håret og efterlader det med en flot, skinnende finish. Ceramic Curlers 3021E kan anvendes i alle hårtyper.

Ceramic Curlers 3021E har en keramisk velourbelægning, der gør, at curlerne effektivt fastholder varmen i længere tid, samt mindsker slid og skader på håret. Curler-sættet består af 20 varmecurlere klar til brug - 8 store curlere på 32 mm, 6 medium curlere på 25 mm og 6 små curlere på 19 mm. Derudover medfølger der 20 sommerfugleklemmer, 20 metalclips og en opbevaringstaske. Curlerne kommer i en praktisk varmebase, der varmes op til 130°C.

FOR FLOT FYLDE OG FALD TIL HÅRET

Ønsker du mere fyldigt hår eller flotte løse krøller, er Ceramic Curlers 3021E fra BaByliss det perfekte sæt for dig. Curlerne kommer i tre forskellige størrelser, så du kan krølle dit hår lige præcis, som du ønsker.

Placér varmebasen med BaByliss Ceramic Curlers 3021E på en plan flade, og tænd for apparatet. Sørg for at låget er lukket. Efter blot 5 minutter vil indikatorlampen skifte fra rødt til hvidt lys, og så er curlerne klar til brug. Påfør curlerne i nyvasket, let-fugtigt hår. Anbring en hårlok i curleren, og rul op. Fastgør med en hårclips, og gentag med resten af håret. Hvis du ønsker bløde, lette krøller skal curlerne sidde i håret i kort tid, hvis du ønsker mere faste krøller skal curlerne sidde i længere. Curlerne forbliver varme i ca. 15 minutter. Fiksér eventuelt frisuren afslutningsvis med en hårlak.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Ceramic Curlers 3021E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik