BaByliss Classic Curlers RS035E

Om produktet

  • 20 stk. varmecurlere
  • Sidder godt i håret
  • Tre forskellige størrelser
  • Medfølgende klemmer
  • Varmes op på 5 minutter
Spar 19%

Special Price 40175

Normalpris i "butikkerne" 49900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 20,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KLASSISKE VARMECURLERE

BaByliss Classic Curlers RS035E er en æske med professionelle varmecurlere, der kan bruges til at skabe masser af fylde i håret, naturligt fald, små eller store krøller. Curlerne er nænsomme mod håret og efterlader det med en flot, skinnende finish. Classic Curlers RS035E kan anvendes i alle hårtyper.

Classic Curlers RS035E er et sæt klassiske varmecurlere i plast, der er formet, så de sidder godt i håret uden efterfølgende at ødelægge krøllerne. Curler-sættet består af 20 varmecurlere klar til brug - 8 store curlere på 30 mm, 6 medium curlere på 25 mm og 6 små curlere på 19 mm. Derudover medfølger der 20 hårklemmer og 1 kam. Curlerne kommer i en praktisk varmebase.

SKAB VARIEREDE FRISURER

Ønsker du mere fyldigt hår eller flotte løse krøller, er Classic Curlers RS035E fra BaByliss det perfekte sæt for dig. Curlerne kommer i tre forskellige størrelser, så du kan krølle dit hår lige præcis, som du ønsker.

Placér varmebasen med BaByliss Classic Curlers RS035E på en plan flade, og tænd for apparatet. Sørg for at låget er lukket. Den ene curler med readydot viser, hvornår curlerne er klar til brug. Påfør curlerne i nyvasket, let-fugtigt hår. Anbring en hårlok i curleren, og rul op. Fastgør med en hårclips, og gentag med resten af håret. Hvis du ønsker bløde, lette krøller skal curlerne sidde i håret i kort tid, hvis du ønsker mere faste krøller skal curlerne sidde i længere. Curlerne forbliver varme i ca. 15 minutter. Fiksér eventuelt frisuren afslutningsvis med en hårlak.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Classic Curlers RS035E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.