BaByliss Cordless Gas Styler 2583BU

Om produktet

  • Gasdrevet krøllejern
  • Med praktisk klips
  • Påsættelig pigspole
  • Diameter på 19 mm
  • Hurtig opvarmning
Spar 29%

Special Price 24700

Normalpris i "butikkerne" 34900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LEDNINGSFRIT KRØLLEJERN MED KLIPS

BaByliss Cordless Gas Styler 2583BU er et innovativt krøllejern med klips, der bruger gas i stedet for strøm, så man slipper for generende ledninger. Krøllejernet er nemt at have med overalt, da man ikke er afhængig af, at der skal være en stikkontakt i nærheden. Cordless Gas Styleret bliver hurtigt varmt og gør det nemt at skabe flotte, bløde krøller med en blank finish.

Cordless Gas Styler 2583BU kommer med en keramisk spole på 19 mm, der har en beskyttende effekt på håret og sørger for, at varmen ledes perfekt ved 200°C. Klemkrøllejernet leveres med en pigspole, der kan påsættes krøllejernet, og som giver flere muligheder for at lave krøller. Der medfølger 1 gaspatron, der lader krøllejernet være i brug i 4 timer. Gas Refills 4580E til genopfyldning af krøllejernet kan desuden tilkøbes.

FOR NEM OG HURTIG STYLING

Ønsker du at kunne lave krøller, uanset hvor du befinder dig, er Cordless Gas Styler 2583BU fra BaByliss din perfekte løsning. Det unikke og ledningsfrie krøllejern gør det nemt og hurtigt for dig at skabe smukke krøller i dit hår, når du eventuelt er på farten.

Anvend BaByliss Cordless Gas Styler 2583BU i tørt hår med eller uden pigspole. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet jævnt fordelt mellem klemmen og spolen. Krøl lokken op, og lad den sidde i kort tid, inden du forsigtigt ruller den ud. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Cordless Gas Styler 2583BU

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.