BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E

Om produktet

  • Automatisk keramisk krøllejern
  • Skaber smukke varierede krøller
  • 210˚C og 230˚C
  • 3 tidsindstillinger
  • Med ionisk effekt
  • NYT: Vælg selv krølleretning
  • Indbygget lampe-indikator
  • Medfølger 2 spolere
Spar 40%

Special Price 77900

Normalpris i "butikkerne" 129900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 38,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

AUTOMATISK keramisk KRØLLEJERN

BaByliss Curl Secret Ionic C1300E er et keramisk krøllejern, der automatisk krøller håret. Krøllejernet har en unik ionisk virkning, der eliminerer statiske hår for en frizzfri finish. Derudover har krøllejernet en knap, der lader en vælge, hvilken vej, krøllerne skal vende. Krøllejernet kan desuden lave to forskellige størrelser krøller, hvilket gør det muligt at skabe krøller til enhver anledning. Curl Secret er velegnet til alle hårtyper.

Curl Secret Ionic er baseret på en Auto-Curl teknologi, hvor et keramisk krøllekammer automatisk krøller håret op. Motoren roterer i forskellige retninger for at skabe et varieret og naturligt look. Krøllejernet har 2 varmeindstillinger på 210˚C og 230˚C samt 3 tidsindstillinger på 8, 10 og 12 sekunder. 210˚C er velegnet til tyndt og skadet/afbleget hår, mens 230˚C passer til normalt og tykt hår. Dette gør det muligt at skabe enten bløde eller mere definerede krøller. Med krøllejernet følger 2 spolere, der gør det muligt at lave to størrelser krøller. Derudover er Curl Secret Ionic udstyret med en 2.5 meter drejeledning, og der medfølget desuden et praktisk renseredskab.

FOR SMUKKE, NATURLIGE KRØLLER

Ønsker du smukke krøller på ingen tid, er Curl Secret Ionic C1300E fra BaByliss det perfekte valg for dig. Det innovative krøllejern lader dig skaber perfekte og krusfrie krøller, præcis som du vil have dem.

Anvend BaByliss Curl Secret i tørt hår. Placér en hårlok på ca. 4 cm i krøllekammerets V-form, der hvor du ønsker, at krøllen starter. Sørg for, at krøllejernets åbne side vender ind mod dig. Luk krøllejernet om håret, og lokken krølles automatisk op. Hvis du har slået timeren til, vil krøllejernet bippe hurtigt fire gange i træk, og den indbyggede lampe vil blinke, når krøllen er klar.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Curl Secret Ionic Krøllejern C1300E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.