BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

BaByliss For Men E973E Trimmer

Om produktet

  • Professionel trimmer
  • Til hår og skæg
  • Kan klippe i 25 forkskellige længder
  • Titaniumbelagt stålskær
  • Let at vedligeholde og rengøre
- 12%

Special Price 34800

Normalpris i "butikkerne" 39900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TRIMMER TIL HÅR OG SKÆG

BaByliss For Men E973E er en professionel trimmer med rustfri stålblade, der skærer hårene med stor nøjagtighed fra tre forskellige vinkler. Trimmeren giver et professionelt resultatet og er let at anvende, rengøre samt vedligeholde. E973E Trimmer er velegnet til både hår og skæg.

E973E Trimmer er udstyret med w-formede titaniumbelagt stålblade, der skærer hårene med stor nøjagtighed og klipper 30.000 hår i sekundet. Skærene er selvsmørende og kan let tages af, hvilket gør trimmeren let at vedligeholde og rengøre. Der medfølger 1 afstandskam, men med den indbyggede afstandsregulering har du rig mulighed for at klippe håret i hele 25 klippelængder. E973E Trimmer er desuden vandtæt, og den kommer i en pakke sammen med oplader, kam og rengøringsbørste.

FOR ET PROFESSIONELT RESULTAT

Ønsker du toptrimmet hår, er E973E fra BaByliss For Men et musthave for dig. Med den smarte trimmer får du hurtigt og effektivt et professionelt resultat samt et velsoigneret look.

Indstil afstandsreguleringen, eller påfør den ønskede afstandskam på BaByliss E973E. Trim derefter håret eller skægget med trimmeren. Rengør trimmeren ved at fjerne bladet, og skylle trimmerhovedet under rindende vand. Bladene smører sig selv, men du skal være opmærksom på, at olie-depotet skal opfyldes nu og da. Placér trimmeren i opladeren i 12 timer, hvorefter den har en driftstid op til 60 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss For Men E973E Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.