BaByliss Hot Straightening Brush H150E

Om produktet

  • Skånsom glattebørste
  • Med keramisk varmesystem
  • Nem og hurtig styling
  • Ensartet og jævn glatning
  • For en silkeblød og glansfuld finish
  • Anvendes kun i tørt hår
Spar 10%

Special Price 44600

Normalpris i "butikkerne" 49900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 22,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom glattebørste

Hot Straightening Brush H150E fra BaByliss er en effektiv men skånsom glattebørste, der udglatter håret på ganske kort tid. Glattebørsten sikrer en nem og hurtig styling af håret og er derfor ideel til en travl hverdag. Den keramiske børste sørger for nænsom børstning af langt og tykt hår, imens den sikrer en ensartet og jævn glatning. Den efterlader håret med en naturlig glat, silkeblød og glansfuld finish.

Hot Straightening Brush H150E kommer i et revolutionerende design, der sikrer perfekt glattet hår ved hver styling, samtidig med at den har en lav vægt, der gør den nem at holde under stylingen. Glattebørsten har et keramisk varmesystem, der opvarmes hurtigt. Børsten er udstyret med 3 forskellige typer pigge: udvendige plastik pigge, som sørger for nænsom børstning, indre silikone pigge, som sikrer en ensartet og jævn glatning af håret, pga. piggene bringer hårstråene tæt på de opvarmede pigge, samt opvarmede pigge, som sammen med det keramiske system giver en jævn og effektiv fordeling af varmen til hele børstehovedet. Børsten har en on/off knap og en indikatorlampe.

For nem og hurtig glatning

Drømmer du om nemt og hurtigt at kunne glatte dit hår, er Hot Straightening Brush H150E fra BaByliss det perfekte redskab for dig. Den skånsomme glattebørste udglatter dit hår på ganske kort tid og efterlader det med en silkeblød og glansfuld finish.

Børst først håret igennem med en normal hårbørste. Anvend derefter BaByliss Hot Straightening Brush H150E i tørt hår ved at føre børsten langsomt igennem håret fra hovedbund til spidser. Ønsker du et ultra glat resultat, kan du afslutte med kort at anvende dit glattejern.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Hot Straightening Brush H150E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.