BaByliss PRO Crepejern 2512EPCE

Om produktet

  • Keramisk crepejern
  • Flotte crepede lokker
  • 120°C til 200°C
  • 60 mm plader
  • 5 temperaturtrin
  • Med drejeledning

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 0%

Special Price 49875

Normalpris i "butikkerne" 49900

Optjen 24,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KERAMISK CREPEJERN

BaByliss PRO Crepejern 2512EPCE er et keramisk crepejern, der giver mulighed for at skabe flotte frisurer eller få ekstra fylde til håret. Crepejernet varmer op på ingen tid og gør det nemt at lave smukke crepede lokker med en blank finish. Derudover er pladerne 3 gange hårdere og glattere end lignende crepejern. Crepejern 2512EPCE kan anvendes i alle hårtyper.

Crepejern 2512EPCE har en keramisk belægning, der påføres ved elektrogalvanisering. Belægningen sikrer mindre friktion, er nænsom mod håret og sørger for, at varmen ledes perfekt. Crepejernet varmer lynhurtigt op til 200°C, hvilket giver en hurtig styling samt flotte crepede hårlokker. 2512EPCE har plader på 60 mm, en praktisk drejeledning på 2.7 meter samt 5 temperaturtrin på 120°C, 140°C, 160°C, 180°C og 200°C. Derudover er crepejernet udstyret med en gummispids, så man kan holde på jernet uden at brænde fingrene.

FOR FLOT CREPET HÅR

Drømmer du om flot stylet og crepet hår, er Crepejern 2512EPCE fra BaByliss PRO det perfekte stylingredskab for dig. Det professionelle crepejern giver dig både mulighed for at crepe dit hår eller skabe volumen ved hårrødderne med et flot resultat og lang holdbarhed.

Anvend BaByliss PRO Crepejern 2512EPCE i tørt, nyvasket hår. Tag en hårlok, og placér den i crepejernet. Lad den sidde i nogle få sekunder, og gentag med resten af lokken og resten af håret, indtil det ønskede resultat opnås. Du kan også anvende crepejernet ved hovedbunden for ekstra fylde. Løft håret, og crepe det inderste hår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss PRO Crepejern 2512EPCE

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.