BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

BaByliss PRO Gunsteel 4Artist Combo (1 stk)

Om produktet

  • Kombineret barbersæt af klipper og trimmer.
  • Lavet med en kraftfuld motor.
  • Giver en flot klipning og trimning.
  • Oplader på kun 3 timer.
  • Begge maskiner har japansk stål.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 59,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BARBERSÆT TIL PROFESSIONEL KLIPNING
BaByliss PRO Gunsteel 4Artist Combo er din vej til en flot frisure hjemmefra. Sættet er lavet med et stramt design, som sikre dig et professionelt resultat af hår og skæg.

Både klipperen og trimmeren er designet med en kraftfuld motor, der er designet af Ferrari. Den digitale motor har et højt drejningsmoment, som nemt klipper gennem længere hår.

Med sættet kan du nemt klippe dit hår til den perfekte længde, både på toppen og i siderne. Dertil kan du trimme din frisure og skæg til perfektion med dette sæt, som sikre dig en flot definition af din hårlinje og skæg.

Sættet kommer med 8 afstandskamme, og der gør det nemt, at klippe dit hår, selv uden stor erfaring. Dertil har begge maskiner kvalitets barberblade af japansk stål, så din klipning står skarpt.

Maskinerne kommer sammen i en fælles ladestander, så du kan holde maskinerne samlet, og så de kan lade på samme tid. Begge maskiner lader på kun 3 timer, og de giver dig 2 timers brug, hvilket giver dig god tid til at opnå en professionelt klipning.

ANVENDELSE
Anvend først BaByliss PRO Gunsteel 4Artist barbermaskine. Påsæt den afstandskam der giver dig, den ønskede længde af dit hår og skæg. Klip dit hår og skæg som ønsket, og skift til BaByliss PRO Gunsteel 4Artist trimmer. Brug trimmeren til at definere din hårlinje ved nakke, øre, bakkenbarter og skæg.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss PRO
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss PRO Gunsteel 4Artist Combo (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.