BaByliss PRO Professional Clipper FX8700E Chrome

Om produktet

  • Professionel hårtrimmer
  • Kraftfuld motor for præcis trimning
  • Har 5 positioner fra 0,8-3,5 mm
  • 8 afstandskamme fra 1,5-19 mm
  • Lades fuldt på 3 timer
  • Ergonomisk design
  • Nem at håndtere
  • Flot krom farve
Spar 35%

Special Price 129875

Normalpris i "butikkerne" 199900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 64,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionel hårtrimmer

Professional Clipper FX8700E Chrome fra BaByliss PRO er en professionel hårtrimmer, der sikrer en præcis trimning. Trimmeren har en kraftfuld motor, der sikrer et knivskarpt resultat. Trods maskinens kraftfulde motor er der minimum støj og vibrationer uden brug. Trimmeren har et genopladeligt batteri, der kan køre i 2 timer uden strømtilslutning. Professional Clipper FX8700E Chrome kommer i en smuk krom farve.

Professional Clipper FX8700E Chrome kommer i et ergonomisk og afbalanceret design, der gør den nem at arbejde med. Trimmeren er udstyret med en kraftfuld børsteløs motor med EDM-teknologi, der med sit høje omdrejningstal på 6000 omdrejninger i minuttet holder en konstant fart for en knivskarp finish. Trimmeren har 45 mm. japansk stålkniv med diamantlignende kulstof/titanium belægning. En justerbar kniv med 5 positioner på 0,8 - 1,4 - 2,0 - 2,8 - 3,5 mm og 8 afstandskamme på 1,5 - 3,0 - 4,8 - 6,0 - 10,0 - 13,0 - 16,0 - 19,0 mm, der gør nemt muligt at skabe et varieret resultat. Trimmeren har et opladbart/lysnet Li-ion-batteri, der ved 3 timers opladning fungerer til 2 timers drift. Trimmerens hus i metal er robust og holder til mange års brug. Med trimmeren medfølger en praktisk opladerbase, smøreolie og en rensebørste til vedligeholdelse.

For et flot og knivskarpt look

Drømmer du om et professionelt og knivskarpt resultat, er Professional Clipper FX8700E Chrome fra BaByliss PRO det perfekte valg for dig. Med maskinens kraftfulde motor kan du nemt og effektivt opnå en præcis trimning og et flot resultat.

Indstil den justerbare kniv i den ønskede højde, og brug BaByliss PRO Professional Clipper FX8700E Chrome til at trimme håret. Efter brug fjernes bladet og børstes ren for hårresten. Dryp lidt smøreolie på bladet, og genpåfør det på trimmeren. Sæt maskinen i ladestationen i 3 timer for fuld opladning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss PRO Professional Clipper FX8700E Chrome

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.