BaByliss Sublim' Touch Medium Krøllejern C451E

Om produktet

  • Krøllejern m. klips
  • 160°C til 210°C
  • 130 mm spole
  • 6 temperaturtrin
  • Hurtig opvarmning
  • Drejeledning
  • Bordstøtte
Spar 25%

Special Price 29800

Normalpris i "butikkerne" 39900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 14,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

25 MM KRØLLEJERN MED KLIPS

BaByliss Sublim’ Touch Medium C451E er et innovativt krøllejern, der er ideelt til at skabe mellemstore, spændstige krøller i håret. Krøllejernet varmer op på ingen tid, er nemt at anvende, og det efterlader håret silkeblødt med en flot, blank overflade. C451E kan anvendes i alle hårtyper.

Sublim’ Touch Medium C451E er baseret på den nyeste teknologi med en ultra-blød satin touch overflade. Belægningen giver maksimal beskyttelse af håret og sørger for, at varmen ledes perfekt. Krøllejernet er udstyret med en keramisk spole på 25 mm samt en praktisk klips og indbygget bordstøtte. Derudover har Sublim Touch 6 temperaturtrin fra 160°C til 210°C. Det unikke klemkrøllejern er desuden udstyret med en lang drejeledning.

SKAB SMÅ, KÆKKE KRØLLER

Ønsker du spændstige og bouncy krøller i dit hår, er Sublim’ Touch Medium C451E fra BaByliss det perfekte stylingredskab for dig. Det skånsomme krøllejern gør det let for dig at skabe flotte krøller i dit hår med et glansfuldt og elegant look.

Anvend BaByliss Sublim’ Touch Medium C451E i tørt eller næsten tørt hår. Vælg en lavere temperatur, hvis du har fint, affarvet eller skrøbeligt hår. Det røde kontrollys stopper med at blinke, når den valgte temperatur er opnået, og krøllejernet er nu klar til brug. Tag en hårlok på ca. 2 cm, og sno den om krøllejernet jævnt fordelt mellem klemmen og spolen. Krøl lokken op, og lad den sidde i kort tid, inden du ruller den ud. Gentag dette med resten af håret.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaByliss Sublim' Touch Medium Krøllejern C451E

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.