MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

BaBylissPRO Metal Trimmer SkeletonFX Sort Guld

Om produktet

  • Professionel trimmer
  • EDM TECHNOLOGY motor
  • Eksponeret 40 mm T-blad
  • Ergonomisk design
  • Perfekt til præcise linjer og detaljer
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 229,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL TRIMMER TIL PRÆCISE LINJER
BaBylissPRO Metal Trimmer SkeletonFX Sort Guld er en professionel trimmer til dig barberer og frisører, som giver perfekt udsyn til hvad du præcist laver, så du kan lave præcise linjer og detaljer i alt hår.

Trimmerne er perfekt til at lave alt fra detaljeret arbejde, tæt klipning eller trimning, hår design, hår tatoveringer og præcise linjer, der er perfekt til både professionelle eller et professionelt resultat.

Designet er en unik kombination af ergonomi, komfort og kraft i et flot design, der er lavet til at ligge godt i hånden, så trimmeren bliver en forlængelse af din egen hånd.

Denne trimmer er designet med et eksponeret 40 mm T-blad, der gør det let at holde bladet afkølet, bruge zero gap, samt rense, vedligeholde og erstatte bladet for optimal barbering hver gang.

Forkæl dig selv med en professionel trimmer, der gør det let at se præcist hvad du laver, så du opnår præcise resultater med den flotte trimmer. Denne trimmer kommer i farven sort med guld detaljer.

VÆRD AT VIDE OM BABYLISSPRO METAL TRIMMER SKELETONFX SORT GULD 
Den kraftfulde motor der er brugt i denne trimmer, er en Electronic Digital Motor der er designet af Ferrari, der lever intens kraft fra en digital motor, som samtidig gør maskinen letterer, bruger mindre energi og som har en længere levetid.

Det robuste design er designet for professionel troværdighed og kvalitet, som er ideel til alle hårtyper. Batteriet lader op på kun 3 timer og giver dig 2 timers fuld trådløs brug.

ANVENDELSE
Hvis du ønsker at lave detaljer i håret, opnå en skarp linje i overgangen fra hud til skæg, eller en skarp linje fra nakke til hår, er denne professionelle trimmer det perfekte match til dig.

Trimmeren komme med brugsanvisning og instruktionsbog. Disse bør læses før brug.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Babyliss PRO
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: BaBylissPRO Metal Trimmer SkeletonFX Sort Guld

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik