Batiste 2in1 Vanilla & Passionflower 200 ml.

Om produktet

  • Tørshampoo og balsam i én
  • Renser effektivt håret
  • Blødgørende og glansgivende
  • Duft af vanilje og passionsblomster
  • Uden parabener
  • Giver volumen og tekstur
  • Til alle hårtyper
3995
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TØRSHAMPOO+balsam MED DUFT AF vanilje og passionsblomster

2in1 Vanilla & Passionflower fra Batiste er en unik tørshampoo og tørbalsam i énder effektivt renser håret og giver et rent og velplejet look. Tørshampooen tilfører håret en let volumen og tekstur mellem hårvaskehvor tørbalsammen tilfører blødhed til hårstråene i 18 timerså håret efterlades medgørligt med et sundt og glansfuldt look uden krus. 2in1 Vanilla & Passionflower kan anvendes i alle hårtyper.

2in1 Vanilla & Passionflower er baseret på en plejende og nærende formelder giver intens blødhed til håret. Tørshampooen/balsammen er beriget med risstivelseder affedter håret ved at absorbere overskydende olier og fedtstoffer. Sprayen fordeles let i håret og har en øjeblikkelig virkning. 2in1 Vanilla & Passionflower har desuden en sød og lækker duft af vanilje og passionsblomster. Tørshampooen/balsammen er uden parabener.

FÅ FORFRISKET OG BLØDT HÅR

Vil du gerne have velplejet hårder ikke ser fedtet uder 2in1 Vanilla & Passionflower fra Batiste et musthave for dig. Med den effektive tørshampoo og balsam får du på ingen tid rent hår og et fyldigt lookder både er blødt og glat.

Ryst først 2in1 Vanilla & Passionflower. Spray så tørshampooen/balsammen i håret fra en afstand på 30 cm. Spray gerne i lag for en øget effektog massér tørshampooen/balsammen med fingrene eller en børste. Red håret igennem og stylé som normalt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Batiste
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Batiste 2in1 Vanilla & Passionflower 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.