BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Beauté Pacifique Cleansing Foam 150 ml.

Om produktet

  • Mild renseskum
  • Renser huden
  • Tilfører fugt
  • Velplejet look
  • Fri for parabener
  • Dermatologisk testet
- 25%

Special Price 12673

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MILD RENSKESKUM OG TONIC

Beauté Pacifique Cleansing Foam er en mild renseskum og tonic, der effektivt renser huden fri for urenheder og overskydende olier. Ansigtsrensen tilfører samtidig fugt og næring til huden, der efterlades med en sund glød. Cleansing Foam kan anvendes af alle hudtyper.

Beauté Pacifique Cleansing Foam er beriget med C-vitamin, der stimulerer kollagen-dannelsen i huden, reducerer hudirritation og virker genopfriskende på huden. Derudover indeholder renseskummen et miks af aktive ingredienser, der medvirker til en hurtig og nem rensning af hudens overflade. Cleansing Foam er desuden fri for parabener samt dermatologisk testet.

FOR REN, VELPLEJET HUD

Ønsker du hurtigt og nemt at kunne rense din hud, er Cleansing Foam fra Beauté Pacifique det ultimative musthave for dig. Den milde renseskum renser din hud fri for snavs og urenheder, så den efterlades med et rent og velplejet look.

Fugt dine hænder, og tag en passende mængde Beauté Pacifique Cleansing Foam mellem håndfladerne. Massér dernæst skummen godt ind i huden i ansigtet og på halsen. Skyl til sidst grundigt efter med lunkent vand. Anvend renseskummen morgen og/eller aften for et optimalt resultat. Cleansing Foam kan desuden anvendes som barberskum.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Cleansing Foam 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.