Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml.

Om produktet

  • Intens anti-age creme
  • Forstærker hudens struktur
  • Modvirker ældningstegn
  • Bekæmper uren hud
  • Fri for parabener
  • Korrigerer solskader
  • Giver silkeblød hud
Spar 15%

Special Price 35275

Normalpris i "butikkerne" 41500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 17,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENS ANTI-AGE CREME

Beauté Pacifique Super3 Booster er en intens ansigtscreme med anti-age egenskaber, der effektivt genopbygger samt forstærker hudens struktur. Cremen modvirker samtidig tegn på tidlig ældning, forebygger og bekæmper uren hud samt korrigerer solskader for et velplejet resultat.

Beauté Pacifique er beriget med to typer af A-vitamin, der stimulerer produktionen af collagen og elastin i huden samt gendanner tabt collagenstruktur. Derudover indeholder cremen glycerin og squalane, der tilfører masser af fugt og blødhed til huden samt medvirker til en mere effektiv absorbering af de aktive ingredienser. Et miks af ekstrakter nedsætter desuden produktionen af fedtstof i huden, så uren hud modvirkes. Beauté Pacifique Super3 Booster er fri for parabener.

FOR SUND, UNGDOMMELIG HUD

Trænger din hud til en dybdegående behandling, er Super3 Booster fra Beauté Pacifique det perfekte match for dig. Den intense ansigtscreme forstærker hudens struktur, og du efterlades med en sund og velplejet hud med en ungdommelig glød.

VIGTIGT: Påfør et meget tyndt lag Beauté Pacifique Super3 Booster på ren hud i ansigtet hver anden aften de første to uger. Hvis der opstår rødme eller irritation, anvendes cremen først, når rødmen er forsvundet. Derefter kan cremen anvendes gradvist oftere efter behov. Vi anbefaler, at du anvender en solcreme med faktor 15 eller mere dagen efter, du har brugt Super3 Booster for at beskytte huden mod soles hårde stråler.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauté Pacifique
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauté Pacifique Super3 Booster 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.