HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

Beauty Bear Beard N HAIR (60 gummies)

Om produktet

  • Vitaminer til skæg og hår
  • Lavet med jod, zink og biotin
  • Vegansk
  • Smag af solbær
  • 2 gummies dagligt
- 28%

Special Price 17900

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VITAMINER TIL MÆND OG SKÆGVÆKST
Beauty Bear Beard N HAIR er lækre vitaminer, som du vil nyde at tage. Vitaminerne minder om vingummier, og de smager lækkert af solbær. Vitaminerne er perfekte til dig, der ønsker at give din skægvækst et lille boost.

Gummierne indeholder gode vitaminer og mineraler, som, zink, jod og biotin, som hjælper med at vedligeholde normal hår og skæg. Biotin er brugt i mange hår vitaminer, da det kan give dit hår og skæg, den ekstra næring, det har behov for for vedligeholdelse.

Det anbefales, at tage vitaminerne i 2-3 måneder, før man ser den ønskede effekt. Naturlig tendens til skæg er nødvendig, da vitaminerne ellers ikke fremme skægvækst. Vitaminerne er et tilskud til vedligeholdelse af normalt og sundt hår.

ANVENDELSE
Ønsker du sundt og stærkt hår og skæg, alt imens du bare nyder disse gummies, som var de slik. Disse lækre bamse gør det nemt for dig, som en moderne mand, at give dit hår og skæg, de bedste muligheder for at være sund, smukt og stærkt. Den anbefalede daglige dosis er 2 Beauty Beat Beard N HAIR bamser om dagen.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beauty Bear
Ingredienser Glukosesirup, Rørsukker, konsistensmiddel (pektin), acerola ekstrakt (Malpighi glabra L.), dl-alpha-tocopherol-acetat, naturlig aroma (solbær), Inulin, naturlig farvestof (athocyaniner), Zinkcitrat, retinolacetat, Jernlactat, Cyanocobalamin, Vegansk cholecalciferol, Pyridoxinhydrochlorid, Overfladebehandlingsmiddel (kokosolie, rapsolie, carnauba voks), D-biotin, Pteroylmonoglutaminsyre, Kaliumiodid, Cholinbitartrat, Inositol
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beauty Bear Beard N HAIR (60 gummies)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.