Beautyblender Royal Purple

Om produktet

  • Unik makeupsvamp
  • Påføring af makeup
  • Perfekt udtoning
  • Undgå linjer i huden
  • Limited-edition farve
  • Kan genanvendes
Spar 25%

Special Price 13125

Normalpris i "butikkerne" 17500

(Fra 11725 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MAKEUPSVAMP I LIMTED-EDITION FARVE

Beautyblender Royal Purple er en unik makeupsvamp, der sikrer en perfekt påføring af makeupprodukter hver eneste gang. Beautyblender gør det nemt at udtone f.eks. foundation, og den efterlader ingen striber, linjer eller klumper på huden.

Beautyblender Royal Purple er den perfekte kosmetiksvamp til påføring af foundation, pudder, BB Cream, creme blush og lignende. Svampen har en u
nik æggeform, der garanterer en nem udtoning af makeuppen på både større og mindre områder af huden. Derudover reducerer makeupsvampen produktspild, og den har ingen kanter, hvilket sikrer en fejlfri påføring.

FOR NEM PÅFØRING AF MAKEUP

Ønsker du nemt og hurtigt at kunne påføre din makeup, er Royal Purple fra Beautyblender det perfekte valg for dig. Den unikke makeupsvamp gør det nemt at udtone din makeup, så du kan skabe en smuk airbrushed finish.

Start med at gøre din Beautyblender våd, og kram derefter vandet ud af svampen. Påfør din makeup på huden, og før svampen over huden for at skabe en perfekt udtoning. Anvend den runde ende af svampen til større områder af huden, og brug den spidse ende til øjenområdet, fine linjer og på bestemte spots. Vask til sidst din Beautyblender med Blendercleanser eller med sæbe og varmt vand, og lad den tørre. Kosmetiksvampen kan anvendes igen og igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Beautyblender
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Beautyblender Royal Purple

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.