Berthelsen Chrom 250 tabletter

Om produktet

  • Organisk chromkilde
  • Optages let i kroppen
  • Regulerer blodsukkeret
  • Gluten- og laktosefri
  • Fri for farve-, søde- og smagsstoffer
  • Vegansk
Spar 25%

Special Price 10425

Normalpris i "butikkerne" 13900

(Fra 9730 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Organisk Chromkilde

Berthelsen Chrom er et vegansk mineral-tilskud, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt blodsukkerniveau samt hjælper kroppen til at opretholde en naturlig og sund omsætning af makro-næringsstofferne fedt, protein og kulhydrat.

Chrom er et livsnødvendigt spormineral, der regulerer organismens sukkerstoftolerance. Ved indtagelse af hvidt sukker tappes kroppen for chrom, hvilket let skaber ubalance i blodsukkeret.

Berthelsen Chrom indeholder 62,5 mcg chrom i form af det organisk bundne Chrom-picolinat. Chrom-picolinat optages let i kroppen, hvor sporstoffet virker regulerende på blodsukkeret og stofskiftet. Chrom fra Berthelsen er vegansk og fri for laktose, gluten, smags-, søde- og farvestoffer.

For et stabilt blodsukkerniveau

Ønsker du at opretholde et stabilt blodsukkerniveau er Berthelsens Chrom dit rette valg. Det let-optagelige mineraltilskud af chrom hjælper med at regulere kroppens blodsukkerniveau, mindske trangen til søde sager samt letter omsætningen af fedt, protein og kulhydrater.

Den anbefalede dosis af Berthelsens Chrom er for voksne og børn over 11 år 2 tabletter dagligt i forbindelse med et måltid. Produktet skal opbevares ved stuetemperatur, tørt og ikke i direkte sollys samt utilgængeligt for børn.
Dagsdosis bør ikke overskrides.

Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Berthelsen
Ingredienser

Chrom-picolinat, fyldemidler (maltodextrin, siliciumoxid), overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer (vege.), hydroxypropylmethylcellulose, glycerin).

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Berthelsen Chrom 250 tabletter

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.