Berthelsen Kanel+ 90 tabletter

Om produktet

  • Vegansk kosttilskud
  • Regulerer blodsukkeret
  • Mindsker sukkertrang
  • Fri for laktose og gluten
  • Fri for smags- og sødestoffer
Spar 25%

Special Price 16875

Normalpris i "butikkerne" 22500

(Fra 15750 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Vegansk kosttilskud

Berthelsen Kanel+ er et vegansk kosttilskud der er sammensat af en unik kombination af kanel, gurkemeje og chrom, som tilsammen bidrager til at blodsukkeret kommer i naturlig balance og sukkertrangen mindskes.

Kanel+ indeholder 62,5 mcg chrom i form af det organisk bundne Chrom-picolinat. Chrom-picolinat optages nemt i kroppen, hvor sporstoffet virker regulerende på blodsukkeret og stofskiftet, samt hjælper kroppen med at omsætte fedt, protein og kulhydrat.
Kanel er et ældgammelt lægemiddel der bl.a. bidrager til en bedre fordøjelse og har blodsukker-regulerende egenskaber. Gurkemeje er anti-inflammatorisk og sænker blodsukkerniveauet i kroppen. Berthelsens Kanel+ er vegansk og fri for laktose, gluten, smags-, søde- og farvestoffer samt konserveringsmidler.

Oprethold blodsukkerbalancen

Ønsker du at mindske din sukkertrang og få blodsukkeret i naturlig balance er Kanel+ fra Berthelsen det rette valg for dig. Den nøje sammensatte kombination af kanel, chrom og gurkemeje regulerer blodsukkeret og hjælper kroppen med at omsætte fedt, protein og kulhydrat.

Den anbefalede dosis af Berthelsens Kanel+ er for voksne og børn over 11 år 3 tabletter dagligt, gerne 1 tablet fordelt over 3 måltider. Produktet skal opbevares ved stuetemperatur, tørt og ikke i direkte sollys samt utilgængeligt for børn. Dagsdosis bør ikke overskrides.
Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

INGREDIENSER:
Kanel (Cinnamon cassia cortex), fyldemiddel (maltodextrin (majs), mikrokrystallinsk cellulose), gurkemeje (Curuma longa rhizom), overfladebehandlingsmidler (siliciumdioxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vege.)), chrom picolinat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Berthelsen
Ingredienser

Kanel (Cinnamon cassia cortex), fyldemiddel (maltodextrin (majs), mikrokrystallinsk cellulose), gurkemeje (Curuma longa rhizom), overfladebehandlingsmidler (siliciumdioxid, stearinsyre, magnesiumsalte af fedtsyrer (vege.)), chrom picolinat.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Berthelsen Kanel+ 90 tabletter

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.