Biosym CurcuSym Boost 60 kapsler

Om produktet

  • Effektivt kosttilskud
  • Curcumin C-, D-vitamin
  • Led, muskler, immunforsvar
  • Fordøjelsessystem
  • Optages hurtigt
  • 100% vegetabilsk
Spar 18%

Special Price 13825

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIVT KOSTTILSKUD

CurcuSym Boost fra Biosym er et effektivt kosttilskud med curcumin (gurkemeje), C-vitamin og D-vitamin. Kapslerne bidrager til vedligeholdelse af immunforsvar, led, lever og fordøjelsessystem, således kroppen holdes i en sund balance. CurcuSym Boost optages hurtigere i kroppen samt forbliver aktiv i længere tid i forhold til normalt gurkemejeekstrakt, hvorfor sundhedsfordelene er mange.

Biosym CurcuSym Boost indeholder et unikt ekstrakt fra gurkemeje (Curcuma longa L. rod) og det aktive stof, curcumin, med en unik biotilgængelighed, der er 185 gange højere end normal gurkemejeekstrakt. Derved optages CurcuSym Boost 7 gange hurtigere end normal ekstrakt fra gurkemeje og er desuden aktiv i kroppen i 24 timer. Kosttilskuddet er desuden 100% vegansk samt registreret ved Vegan Society.

FOR MASSER AF SUNDHEDSFORDELE

Ønsker du at tage hånd om din krop og dit immunsystem, er CuruSym Boost fra Biosym det perfekte match for dig. Kosttilskuddet har et væld af sundhedsfordele på din krop, der efterlades i en sund balance.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1-2 kapsler Biosym CurcuSym Boost dagligt i forbindelse med et måltid samt et glas vand. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym CurcuSym Boost 60 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.