Biosym EPA-GLA+ 240 kapsler

Om produktet

  • Meget mere end fiskeolie
  • Fiske- og lægehjulkroneolie
  • For hjertet, hjernen, huden og synet
  • Med fosfolipider, der er letoptagelige
  • Fremstillet fra bæredygtigt fiskeri
Spar 0%

Special Price 39800

Normalpris i "butikkerne" 39900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 19,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MEGET MERE END FISKEOLIE

Biosym EPA-GLA+ er en ultraren kombinationsolie, der tilfører et afbalanceret tilskud af essentielle fedtsyrer og fosfolipider til hele kroppen. Olien er gavnlige for både hjertet, hjernen, huden og synet, og den har også en gavnlig virkning på leverfunktionen og kolesterolniveauet. EPA-GLA+ kan anvendes af alle og er særligt godt til personer med krop/hudproblemer.

EPA-GLA+ indeholder naturlig fiskeolie i kombination med lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af sojaolie. Sammensætningen justeres altid i overensstemmelse med den nyeste viden om dagsbehov for fiskeolie og andre gavnlige fedtsyrer. Kombinationsolien er desuden fremstillet fra et bæredygtigt fiskeri og er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea.

SUNDHEDSFREMMENDE EFFEKTER

Ønsker du at styrke din krop indefra, er fiskeolie et absolut musthave for dig. Med Biosym EPA-GLA+ får du meget mere en fiskeolie – du får nemlig et kvalitetspræparat med rene olier, der har en lang række positive indvirkninger på din sundhedstilstand.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 4 kapsler Biosym EPA-GLA+ dagligt i forbindelse med et måltid. Fedtsyrer er bedst at indtage om morgenen. Kombinationsolien kommer i kapsler, der er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym EPA-GLA+ 240 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.