Biosym EPA-GLA+ 60 kapsler

Om produktet

  • Meget mere end fiskeolie
  • Fiske- og lægehjulkroneolie
  • For hjertethjernenhuden og synet
  • Med fosfolipiderder er letoptagelige
  • Fremstillet fra bæredygtigt fiskeri

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 2%

Special Price 12525

Normalpris i "butikkerne" 12900

Optjen 6,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MEGET MERE END FISKEOLIE

Biosym EPA-GLA+ er en ultraren kombinationsolieder tilfører et afbalanceret tilskud af essentielle fedtsyrer og fosfolipider til hele kroppen. Olien er gavnlige for både hjertethjernenhuden og synetog den har også en gavnlig virkning på leverfunktionen og kolesterolniveauet. EPA-GLA+ kan anvendes af alle og er særligt godt til personer med krop/hudproblemer.

EPA-GLA+ indeholder naturlig fiskeolie i kombination med lægehjulkroneolie og flydende lecithin udvundet af sojaolie. Sammensætningen justeres altid i overensstemmelse med den nyeste viden om dagsbehov for fiskeolie og andre gavnlige fedtsyrer. Kombinationsolien er desuden fremstillet fra et bæredygtigt fiskeri og er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea.

SUNDHEDSFREMMENDE EFFEKTER

Ønsker du at styrke din krop indefraer fiskeolie et absolut musthave for dig. Med Biosym EPA-GLA+ får du meget mere en fiskeolie - du får nemlig et kvalitetspræparat med rene olierder har en lang række positive indvirkninger på din sundhedstilstand.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 4 kapsler Biosym EPA-GLA+ dagligt i forbindelse med et måltid. Fedtsyrer er bedst at indtage om morgenen. Kombinationsolien kommer i kapslerder er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym EPA-GLA+ 60 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.