Biosym Lecithin Granulat 200 g.

Om produktet

  • Gavnlige fedtsyrer
  • Udvundet fra solsikkeolie
  • Godt for kolesterolniveauet
  • Ideelt i forbindelse med vægttab
  • Fri for animalske ingredienser
Spar 4%

Special Price 10425

Normalpris i "butikkerne" 10900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GAVNLIGE SOLSIKKEFEDTSYRER

Biosym Lecithin Granulat er smækfyldt med fedtsyrer, der har mange gode virkninger på kroppen. Granulatet virker blandt andet gavnligt for nervesystemet, hukommelsen, leveren, kolesterolniveauet, stofskiftet, knogler og tænder. Lecithin Granulat kan anvendes af alle og er særligt godt i forbindelse med vægttab samt imod stress.

Lecithin Granulat har et højt indhold af fosfolipider, der gør granulatet letoptageligt i kroppen. Granulatet er en ny og forbedret udgave, hvor lecithin nu udvindes fra GMO-fri og økologisk solsikkeolie i stedet for soja. Lecithin Granulat er desuden registreret i The Vegan Society, og så er det smagsneutralt og lugtfrit.

FOR EN SUND KROP

Ønsker du at styrke din krops sundhed, er Lecithin Granulat fra Biosym det perfekte valg for dig. Granulatet har mange gavnlige effekter, der virker styrkende på kroppens processer.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 3 tsk. (ca.10.5 g.) Biosym Lecithin Granulat dagligt. Granulatet minder i udseende om små riskorn, og det kan indtages tørt eller sammen med vand. Du kan f.eks. drysse det på mysli/yoghurt eller anvende det i bagværk og smoothies. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym Lecithin Granulat 200 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.