SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Biosym Omni-B Active 120 kapsler

Om produktet

  • B-vitaminkompleks
  • Ny optimeret formel
  • Godt mod træthed
  • Styrker hår, hud og negle
  • Øget optagelse af B-vitamin
  • Fri for animalske ingredienser
- 18%

Special Price 16250

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,05 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ET SKUD AF B-VITAMINER

Biosym Omni-B Active er et B-vitaminkompleks med let optagelighed. B-vitaminer er til stede i alle kroppens væv, hvor de har en indvirkning på immunsystemet, nervesystemet, blodet, hjertet, synet, huden og leverfunktionen. Mangel på B-vitaminer kan blandt andet ses som træthed og udmattelse. Omni-B Active kan anvendes af alle og er særlig godt mod stress, hukommelsestab, migræne, for fordøjelsen, sundt hår, hud og negle.

Biosym Omni-B Active er en ny optimeret sammensætning af de aktiverede vitaminer B2, B3, B6, B9 og B12 i deres biologiske aktive former samt biotin, folinsyre, cholin og inositol og lecithin. Resultatet er et stærkt og afbalanceret B-vitaminkompleks med en høj optagelighed i kroppen. Da B-vitaminerne er vandopløselige, ophober et eventuelt overskud sig ikke i kroppen - men udskilles hurtigt. Biosym Omni-B Active indeholder desuden fosfolipidblend, der bidrager til en øget optagelse af B-vitaminerne. Vitaminerne er desuden fri for animalske ingredienser samt registreret i The Vegan Society.

ET ENERGI-BOOST TIL DIN KROP

Ønsker du ekstra energi samt smukt hår, hud og negle, er Biosym Omni-B Active det perfekte valg for dig. Det unikke vitaminkompleks holder din krop i naturlig balance samt giver dig ekstra energi i hverdagen.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1 tablet dagligt af Biosym Omni-B Active i forbindelse med et måltid. Vitaminer er bedst at indtage om morgenen. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym Omni-B Active 120 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.