Bestil trygt i dag, vi sender som normalt hele sommeren
Spar 30% på Gummies lige nu - >> Se udvalget <<

Biosym OmniKrill 60 kapsler

Om produktet

  • Gavnlige fiskeoliekapsler
  • Med rene DHA og EPH fedtsyrer
  • Gode for hjertet, hjernen og synet
  • Med fosfolipider, der er letoptagelige
  • Fremstillet fra bæredygtigt fiskeri
Spar 18%

Special Price 17100

Normalpris i "butikkerne" 20900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

REN OG GAVNLIG FISKEOLIE

Biosym OmniKrill er en fiskeolie, der tilfører essentielle fedtsyrer til kroppen. Fiskeolie er gavnlig for både hjertet, hjernen og synet samt kan have en positiv effekt på psoriasis. OmniKrill kan anvendes af alle og er en god allround fiskeolie.

OmniKrill er beriget med Omega-3 i fosfolipidform, hvilket gør det lettere for kroppen at optage fiskeolien og giver et bedre udbytte af de gavnlige fedtsyrer. OmniKrill indeholder krill-olie fra antarktiske krebs, der har et naturligt og ekstra højt indhold af antioxidanter. Krill-olien optages desuden op til 50% bedre end almindelig fiskeolie. Derudover smager OmniKrill ikke af fisk og giver ikke ’fiskeopstød’. Fiskeolien er desuden fremstillet fra et bæredygtigt fiskeri og er certificeret af miljøorganisationen Friend of the Sea.

FOR HJERTET, HJERNEN OG SYNET

Ønsker du at styrke din kognitive funktion, dit hjerte-kredsløb og dit syn, er fiskeolie et absolut musthave for dig. Med Biosym OmniKrill er du sikret det optimale daglige indtag af fedtsyrer, så din krop kommer i naturlig balance.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1-2 kapsler Biosym OmniKrill dagligt i forbindelse med et måltid. Fedtsyrer er bedst at indtage om morgenen. Fiskeolien kommer i små synkevenlige kapsler, der er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. OmniKrill bør ikke tages af personer med skaldyr-allergi. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym OmniKrill 60 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.