Biosym Omnimin 360 tabletter

Om produktet

  • Højdoseret multivitamin
  • 28 vitaminer og mineraler
  • Styrker immunforsvaret
  • Optimeres kontinuerligt
  • Har en god optagelighed
  • Fri for animalske ingredienser
  • 100% vegetarisk

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 15%

Special Price 33900

Normalpris i "butikkerne" 39900

Optjen 8,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HØJDOSERET MULTIVITAMIN

Biosym Omnimin er en tablet, der indeholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer i optimale doser. Den alsidige multivitaminpille optimeres kontinuerligt, så den følger resultaterne fra den seneste forskning på området. Omnimin kan anvendes af alle og er særligt gavnligt for unge, gravide og kvinder.

Omnimin er beriget med alverdens vitaminer og mineraler, der er sammensat ud fra kvalitet, styrke og balance. Præparatet indeholder blandet andet vitaminerne A, B, C, D, E og K samt mineralerne calcium, magnesium, jern, zink, kobber, jod, mangan, chrom og selen. De organiskbundske mineraler har en god optagelighed i kroppen, der sikrer fuldt udbytte af kosttilskuddet. Omnimin er desuden fri for gluten, laktose, urter, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser.

FOR EN BALANCERET KROP

Ønsker du at styrke din krop og dit immunforsvar, er Omnimin fra Biosym den perfekte løsning for dig. Den alsidige multivitamin bridrager til dit immunforsvars normale funktion samt holder din krop i naturlig sund balance.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 2 tabletter Biosym Omnimin dagligt i forbindelse med et måltid (gravide dog kun 1 tablet). Multivitaminen er bedst at indtage om morgenen. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Note: Omnimin blev i foråret 2018 optimeret, den tidligere version hed Omnimin Pure. Dette har betydet, at Biosym som et af de første firmaer i Europa kan tilbyde en ny naturlig coating, der tilbyder en høj grad af stabilitet og lysbeskyttelse af de aktive næringsstoffer i tabletten. Farven på tabletterne bliver mindre gul baseret på naturlige farvestoffer fra saflor og citron.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym Omnimin 360 tabletter

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.