Biosym OmniQ10 30 mg 180 kapsler

Om produktet

  • Energigivende kosttilskud
  • Findes naturligt i cellerne
  • En del af aldringsprocessen
  • Modvirker træthed og udmattelse
  • Et godt tilskud fra 30 års alderen
21900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 10,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ENERGIBOOSTENDE KOSTTILSKUD

Biosym OmniQ10 er et vitaminlignende stof, der er vigtigt for dannelsen af energi i kroppens celler. Q10 findes naturligt i blandt andet muskler, lever, nyre og hjerte men indholdet falder med stigende alder. Ved mangel på Q10 kan man føle udmattelse og muskeltræthed. OmniQ10 30 mg er et godt tilskud fra 30 års alderen for at vedligeholde kroppens Q10-niveau.

OmniQ10 indeholder 30 mg coenzym Q10, der er opløst i lecithin fra naturlig sojaolie. Dette sikrer en høj optagelighed af ’vitaminet’ i kroppens celler. Kroppens faldende Q10-niveau er en medvirkende faktor i selve aldringsprocessen, da tilstedeværelsen af Q10 er en forudsætning for, at kroppen kan udnytte energien fra kosten.

FOR EN SUND KROP

Ønsker du at booste din krops sundhed og energi, er OmniQ10 fra Biosym det perfekte valg for dig. Det unikke kosttilskud sørger for, at din krop holdes i naturlig balance, selv når alderen så småt begynder at sætte sine spor på kroppens sundhed.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1 kapsel Biosym OmniQ10 dagligt i forbindelse med et måltid. Kosttilskuddet kommer desuden i synkevenlige kapsler, der er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym OmniQ10 30 mg 180 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.