Gratis levering på køb over 299 kr. med koden BV-FRIFRAGT

Biosym OmniVital 120 kapsler

Om produktet

  • Effektivt kosttilskud
  • Med fire aktive urter
  • Giver øget energi og velvære
  • Effektive mod stress og træthed
  • Kapsler lavet af fiskegelatine
- 15%

Special Price 20300

Normalpris i "butikkerne" 23900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ENERGIGIVENDE KOSTTILSKUD

Biosym OmniVital er et kosttilskud smækfyldt med urter, der giver øget energi, velvære, udholdenhed og modstandskraft til kroppen. Kapslerne sørger samtidig for mental ro og er derfor ideelle at anvende til personer med stress, sportsfolk, kronisk syge samt til dem, der bare ønsker mere energi i hverdagen.

OmniVital indeholder en kombination af fire velkendte adaptogener. To kapsler OmniVital indeholder Russisk Rod (500 mg), Schisandra (500 mg), Ginseng (500 mg) og Rosenrod (500 mg). Urterne er særlige udvalgte, og de har en balancerende og normaliserende effekt på kroppens funktioner. Adaptogenerne er helt unikke, da deres regulerende virkning både kan øge og hæmme de samme funktioner i kroppen - alt efter behov.

MENTAL OG FYSISK VELVÆRE

Ønsker du at styrke dit fysiske og mentale velvære, er OmniVital fra Biosym den perfekte løsning for dig. Det effektive kosttilskud giver dig øget energi og styrke i perioder med træthed/udbrændthed, så du bedre kan håndtere og modstå stress.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1 kapsel Biosym OmniVital dagligt i forbindelse med et måltid. OmniVital er bedst at indtage om morgenen. Urterne kommer desuden i synkevenlige kapsler, der er lavet af fiskegelatine - et mere naturligt valg. NB! Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym OmniVital 120 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.