BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Biosym Symbioflor+ 180 kapsler

Om produktet

  • Aktive mælkesyrebakterier
  • Vedligeholder tarmfloraen
  • Forbedrer immunforsvaret
  • Nedbryder dårlige bakterier
  • Ideelt at tage inden ferieophold
  • Registreret hos The Vegan Society
- 15%

Special Price 21100

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

AKTIVE MÆLKESYREBAKTERIER

Biosym Symbioflor+ er aktive mælkesyrebakterier, der medvirker til vedligeholdelsen af den naturlige tarmflora. Tarmfloraen kan komme i ubalance ved f.eks. stress og dårlig kost, hvor Symbioflor+ hjælper kroppen med bedre at kunne fordøje maden. Derudover forbedrer mælkesyrebakterierne immunforsvaret ved at nedbryde dårlige bakterier i kroppen.

Symbioflor+ har et højt indhold af de levedygtige mælkesyrebakterier Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis og Lactobacillus rhamnosus. Mælkesyrebakterierne er specielt udvalgt til at kunne modstå mavesyre og galde, så de kan nå intakte frem til tyktarmen, hvor de har deres virkning. Symbioflor+ er desuden registreret hos The Vegan Society.

FOR EN NATURLIG TARMFLORA

Ønsker du at stabilisere din tarmflora, er Biosym Symbioflor+ din perfekte løsning. Symbioflor+ forbedrer dine slimhinder samt styrker dit immunforsvar, så din krop kommer tilbage i en naturlig og sund balance.

Den anbefalede dosis for voksne og børn over 11 år er 1-2 kapsler Biosym Symbioflor+ 2 gange dagligt. Symbioflor+ er desuden godt at tage, inden man skal på ferie for at opretholde en god fordøjelse. NB! Mælkesyrebakterier er sensitive over for antibiotika, hvorfor de ikke bør indtages mindre end 3 timer før eller efter indtagelse af dette.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biosym
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biosym Symbioflor+ 180 kapsler

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.