BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam 200 ml.

Om produktet

  • Blid barberskum
  • Velegnet til sensitiv hud
  • Beroligende virkning
  • Lindrer irritation og rødme
  • Helende effekt
  • Uden alkohol

Få en mail når varen kommer på lager igen

16000
Optjen 4,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

BARBERSKUM TIL SENSITIV HUD

Sensitive Force Shaving Foam fra Biotherm Homme er en blid barberskum, der giver en skånsom, men effektiv, barbering. Barberskummen reducerer irritation og rødme og har en beroligende og lindrende virkning på huden, der efterlades med en behagelig og velplejet finish. Sensitive Force Shaving Foam er særligt velegnet til sensitiv hud.

Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam er beriget med ekstrakt fra algen Life Plankton, der virker styrkende og beroligende på huden, mens et miks af aktive botaniske ingredienser beskytter hudens barriere samt holder huden ren og frisk. Barberskummen er baseret på en cremet, blid formel, der mindsker hudirritation og modvirker kløe efter barbering, samt virker reparerende og helende på skader. Barberskummen er desuden uden alkohol, der kan udtørre huden.

FOR EN SKÅNSOM BARBERING

Ønsker du en nem barbering uden hudirritation eller en sviende følelse, er Sensitive Force Shaving Foam fra Biotherm Homme det perfekte valg til dig. Den lindrende barberskum giver dig en skånsom barbering og forebygger rødme og kløe, så du efterlades med et friskt og velsoigneret look.

Tag en passende mængde Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam ud i håndfladen. Fordel skummen i ansigtet med hænderne og barbér dig, som du ønsker. Skyl til sidst grundigt efter med rigeligt vand, og anvend din foretrukne aftershave fra Biotherm Homme for et ultimativt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biotherm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biotherm Homme Sensitive Force Shaving Foam 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.