Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum 30 ml.

Om produktet

  • Effektivt anti-age serum
  • Øjeblikkelig virkning
  • Virker opstrammende
  • Bekæmper ældningstegn
  • Fri for parabener
42500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 21,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HURTIGTVIRKENDE ANTI-AGE SERUM

Accelerated Serum fra Biotherm Blue Therapy er et hurtigtvirkende anti-age serum, der bekæmper tegn på tidlig ældning. Serummet virker opstrammende på huden, der vil få en øjeblikkelig fasthed, mens synlige ældningstegn reduceres dag for dag.

Biotherm Accelerated Serum er beriget med ekstrakt fra vingealgen – også kendt som Algae of Youth – der effekt bekæmper de tre mest synlige tegn på tidlig ældning; nemlig dybe rynker, pigmentfejl og mangel på fasthed. Resultatet er en mere glat og fast hud efter blot 2 uger. Accelerated Serum har en ultra-let konsistens, der går i ét med huden og er desuden fri for parabener.

FOR UNGDOMMELIG HUD PÅ KORT TID

Drømmer du om smuk hud med en ungdommelig udstråling, er Accelerated Serum fra Biotherm Blue Therapy det perfekte valg for dig. Anti-age serummet bekæmper på rekordtid tegn på tidlig ældning i huden, og du efterlades med en ungdommelig glød efter kort tids brug.

Anvend Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum på ren hud i ansigtet og på halsen hver morgen. Tag en passende mængde serum mellem håndfladerne, og massér det godt ind i huden med cirkulære bevægelser. Accelerated Serum kan med fordel kombineres med andre produkter i Blue Therapy serien for et ultimativt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biotherm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biotherm Blue Therapy Accelerated Serum 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.