Biotherm Crème Solaire Anti Âge SPF30 50 ml.

Om produktet

  • Anti-age solcreme
  • Med solfaktor 30
  • Tilfører intens næring
  • Vandresistent formel
  • Fri for parabener
Spar 26%

Special Price 14600

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 7,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE SOLCREME MED SPF30

Crème Solaire Anti Âge SPF30 fra Biotherm er en effektiv anti-age solcreme, der beskytter med solfaktor 30. Solcremen har desuden en mærkbar anti-age virkning på huden, der efterlades med en sund og velplejet finish. Crème Solaire er velegnet til brug i ansigtet.

Bitherm Crème Solaire Anti Âge er baseret på en vandresistent formel og er blandt andet beriget med aktive solfiltre, der beskytter huden imod solens UVA- og UVB-stråler, som ofte forårsager ældningstegn. Derudover indeholder solcremen ekstrakt fra Life Plankton-algen og et Reversol SV kompleks, der modvirker fine linjer og rynker. Hyaluronsyre tilfører desuden intens fugt til huden og modvirker udtørring for en velplejet finish. Crème Solaire er desuden fri for parabener.

PLEJE & BESKYTTELSE I ÉN

80% af alle ældningtegn skyldes soleksponering, men med denne solcreme fra Biotherm kan du forebygge og modvirke disse. Crème Solaire Anti Âge SPF 30 både plejer og beskytter din hud, så du kan gå solen i møde uden at bekymre dig om dens skadelige stråler.

Påfør et jævnt lag Biotherm Crème Solaire SPF30 på ren hud i ansigtet inden soleksponering. Det er vigtigt, at du husker at genpåføre jævnligt, således du beskytter din hud bedst muligt. Især efter badning eller tørring med håndklæde er det vigtigt, at du smører dig ind i solcreme igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biotherm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biotherm Crème Solaire Anti Âge SPF30 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.