Biotherm Crème Solaire Dry Touch SPF30 50 ml.

Om produktet

  • Unik solcreme
  • Med SPF 30
  • Absorberer sved
  • Efterlader mat finish
  • Fri for parabener
  • Til brug i ansigtet
Spar 27%

Special Price 14400

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ABSORBERENDE SOLCREME

Crème Solaire Dry Touch SPF30 fra Biotherm er en absorberende solcreme, der beskytter huden i ansigtet med solfaktor 30. Solcremen er baseret på en oliefri formel, der efterlader huden med en silkeblød og mat finish.

Crème Solaire Dry Touch er beriget med aktive solfiltre, der yder maksimal beskyttelse imod UVA- og UVB-stråling. Derudover indeholder solcremen mineral silica og perlite, der aboserberer sved og overskydende fedt, og dermed opnås et tørt og mat look. Crème Solaire er desuden fri for parabener.

FOR EN NATURLIG, MAT FINISH

Er du på udkig efter en solcreme, der giver et mat look, er Créme Solaire Dry Touch fra Biotherm lige noget for dig. Solcremen beskytter din hud med solfaktor 30, samtidig med at den absorberer sved og olier i huden for en naturlig, mat finish.

Påfør et jævnt lag Biotherm Crème Solaire Dry Touch på ren hud i ansigtet inden soleksponering. Det er vigtigt, at du husker at genpåføre jævnligt, således du beskytter din hud bedst muligt. Især efter badning eller tørring med håndklæde er det vigtigt, at du smører dig ind i solcreme igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biotherm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biotherm Crème Solaire Dry Touch SPF30 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.