Biotherm Fluide Solaire SPF15 200 ml.

Om produktet

  • Unik solcreme
  • Med SPF 15
  • Våd og tør hud
  • Ansigt og krop
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 8%

Special Price 18275

Normalpris i "butikkerne" 19900

Optjen 9,10 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SOLCREME MED SPF15

Biotherm Fluide Solaire Wet or Dry Skin SPF15 er en solcreme, der beskytter huden med solfaktor 15. Solcremen er den første af sin slags, der kan påføres på både våd eller tør hud, uden at den efterlader hvide mærker. Fluide Solaire Wet or Dry Skin kan anvendes i ansigtet og på kroppen.

Biotherm Fluide Solaire er baseret på en unik teknologi, der giver ultimativ beskyttelse på tør såvel som våd hud. Solcremen er beriget med aktive solfiltre, der beskytter imod UVA- og UVB-stråling, imens ekstrakt fra algen, Life Plankton, og E-vitamin nærer huden. Fluide Solaire er desuden fri for parabener.

FOR ULTIMATIV BESKYTTELSE PÅ VÅD & TØR HUD

Den nyeste revolution inden for solcreme er landet, og takket være en unik teknologi, kan du anvende Biotherm Fluide Solaire på både våd og tør hud – uden at gå på kompromis med beskyttelsen.

Påfør et jævnt lag Biotherm Crème Solaire Dry Touch på tør eller våd hud inden soleksponering. Det er vigtigt, at du husker at genpåføre jævnligt, således du beskytter din hud bedst muligt. Især efter badning eller tørring med håndklæde er det vigtigt, at du smører dig ind i solcreme igen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Biotherm
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Biotherm Fluide Solaire SPF15 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.