Blax Hårelastikker Amber 8 stk.

Om produktet

  • 8 hårelastikker
  • Gylden-brune
  • 4 mm brede
  • Skånsomme
  • Slidstærke
  • Filtrer ikke
- 57%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 6900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOMME OG SLIDSTÆRKE HÅRELASTIKKER

Blax Hårelastikker Amber er en pakke med 8 gylden-brune hårelastikker, der sidder stabilt og sikkert i håret. Elastikkerne er ekstra skånsomme mod håret, og de er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn.

Blax Hårelastikker er helt unikke, da de er produceret i et genanvendeligt plastmateriale, der nemt glider ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. De smarte elastikker er 4 mm brede, har ingen sømme og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Til at starte med kan elastikkerne føles stramme, men de bliver hurtigt mere føjelige efter et par ganges brug – dog uden at miste elasticiteten.

FOR EN OPSÆTNING, DER HOLDER

Ønsker du en ekstra holdbar hestehale eller håropsætning, er Blax Hårelastikker Amber det perfekte valg for dig. De gennemsigtig-brune elastikker lader dig skabe varierede frisurer, der holder hele dagen igennem, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret.

Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang. Uanset hvor meget du hiver og trækker i elastikken, så holder Blax. Hvis du ønsker en mere spraglet elastik, så brug Blax under denne som en sikker basis.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Blax
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blax Hårelastikker Amber 8 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.