Blax Hårelastikker Clear 8 stk.

Om produktet

  • 8 hårelastikker
  • Transparente
  • 4 mm brede
  • Skånsomme
  • Slidstærke
  • Filtrer ikke
- 57%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 6900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOMME OG SLIDSTÆRKE HÅRELASTIKKER

Blax Hårelastikker Clear er en pakke med 8 transparente hårelastikker, der sidder stabilt og sikkert i håret. Elastikkerne er ekstra skånsomme mod håret, og de er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn.

Blax Hårelastikker er helt unikke, da de er produceret i et genanvendeligt plastmateriale, der nemt glider ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. De smarte elastikker er 4 mm brede, har ingen sømme og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Til at starte med kan elastikkerne føles stramme, men de bliver hurtigt mere føjelige efter et par ganges brug – dog uden at miste elasticiteten.

USYNLIGE I HÅRET

Ønsker du en flot hestehale eller håropsætning, hvor dit elastik ikke er synligt, er Blax Hårelastikker Clear det perfekte valg for dig. De gennemsigtige elastikker er perfekte til det neutrale hestehale-look eller lignende, da elastikken er nærmest usynlig i håret.

Har du tykt hår, der har behov for ekstra stabilitet, så vikl elastikken rundt om hestehalen en ekstra gang. Uanset hvor meget du hiver og trækker i elastikken, så holder Blax. Hvis du ønsker en mere spraglet elastik, så brug Blax under denne som en sikker basis.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Blax
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Blax Hårelastikker Clear 8 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.