Bodytox Detox Foot Patches 2 stk.

Om produktet

  • Udrensende fodplastre
  • Øger udskillesen af toksiner
  • Giver bedre velbefindende
  • Afgifter effektivt kroppen
  • Pakke med 2 engangsplastre
Spar 10%

Special Price 4400

Normalpris i "butikkerne" 4900

(Fra 3871 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

UDRENSENDE FODPLASTRE

Detox Foot Patches fra Bodytox er en pakke med 2 fodplastre, der bidrager til en naturlig udrensning af kroppen. Plastrene støtter kroppens egen evne til at fjerne toksiner, så giftstofferne effektivt udskilles. Plastrene er ideelle at anvende til at kickstarte en sund og mere aktiv livsstil samt til at skabe et bedre velbefindende.

Detox Foot Patches er beriget med turmalin - et naturligt mineral, der opvarmer fødderne med 2 grader, så blodcirkulationen øges, og giftstofferne bedre kan udskilles. Derudover indeholder fodplastrene træeddike, der effektivt fjerner toksiner fra kroppen, imens bynke-ekstrakt har en lindrende effekt. Plastrene påfører ikke kroppen noget, men de stimulerer blot akupressurpunkterne på fødderne og fungerer derved som en ’svamp’, der absorberer urenheder.

FOR ET GODT VELBEFINDENDE

Ønsker du at holde din krop i sund balance, er Detox Foot Patches fra Bodytox din ultimative løsning. De effektive fodplastre udrenser din krop, imens du sover, så tilstopninger fjernes, og du får et større velvære, øget energiniveau samt en bedre nattesøvn.

Påsæt Bodytox Detox Foot Patches på fødderne, inden du går i seng. Anvend ét plaster til hver fod ved hjælp af det medfølgende zoneterapidiagram for at målrette behandlingen. Placér fodplastrene horisontalt under begge fodsåler, og pres dem godt fast. Lad plastrene sidde natten over, og fjern dem næste morgen. Plastrene vil have mørke områder, der indikerer udskillesen af giftstoffer. Efter 3 dage vil du mærke virkningen, men anvend gerne fodplastrene hver nat i 6-14 dage for maksimale resultater. NB! Drik minimum 1.5 liter vand dagligt for optimal udskillelse af toksinerne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Bodytox
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bodytox Detox Foot Patches 2 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.