Spar 30% på 10 brands SHOP HER

Bølgejern og Crepejern

Få fine og unikke krøller med det perfekte bølgejern eller crepejern. Her finder du mange forskellige bølgejern og crepejern, der lader dig skabe smukke frisurer med en perfekt finish. Et crepejern er perfekt til unikke frisurer samt til at skabe volumen fra hårrødderne af. Et bølgejern er perfekt til dig, der ønsker naturligt fald i håret eller et rigtigt strand-look med fine bølger.

9 produkt(er)

Vælg det rigtige bølgejern

Når du er på udkig efter det perfekte bølgejern, skal du overveje hvilket look, du vil gå efter. Drømmer du om de eftertragtede strandbølger, kan du finde et bølgejern, der skaber store, bløde bølger i håret. Er du derimod vild med det tilbagevendende 80’er look med crepede lokker, er crepejernet det perfekte match for dig. Du kan vælge at crepe hele håret og opnå et anderledes og trendy look, eller du kan crepe dele af håret ved hårrødderne for at skabe ekstra fylde i håret. Det kan være en god ide at vælge et bølgejern med indbygget temperaturregulering, så du kan indstille bølgejernet alt efter hårtype. Du kan desuden få bølgejernet i en praktisk rejsestørrelse, som er perfekt til weekendturen eller ferien. Se her, hvordan du nemt kan skabe smukke bølger i håret.

Typer af bølgejern

Bølgejernet kommer i mange forskellige størrelser og varianter, som gør det muligt at skabe både små og store bølger i håret. Crepejernet skaber små og spændende bølger, mens bølgejernet er ideelt til at skabe store, glamourøse bølger og krøller alt efter temperaturindstilling. Bølgejern kommer med forskellige belægninger som eksempelvis titanium og keramik samt plader, der er belagt med argan-olie. Belægningerne sikrer en jævn varmefordeling samt en frizz-fri og blank finish. Du kan med fordel vælge et bølgejern med en lang drejeledning, så du er sikker på, at den ikke kommer i vejen under styling. Mange af de nyeste bølgejern er desuden designet med en ion-teknologi, der effektivt modvirker statiske hår og efterlader håret med en perfekt finish.

Gode råd om bølgejern

• Anvend en varmebeskyttende lotion eller spray, inden du bruger dit bølgejern for at beskytte håret imod varmeskader.
• Del dit hår op i sektioner for at sikre en perfekt styling. Brug eventuelt hårclipse, så du nemt kan inddele håret.
• Afslut med en hårspray for at opnå en frisure, der holder hele dagen igennem.
• Vælg et bølgejern med indbygget varmeregulering, så det kan matche alle hårtyper.
• Vælg et bølgejern eller crepejern med en isoleret spids, så du ikke brænder fingrene under styling.

GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 2000 kr. hver måned

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik