Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Bondi Sands Back Applicator (1 stk)

Om produktet

  • Forlænger til påførelse af selvbruner
  • Lader dig nå svære områder at nå på kroppen
  • Kan foldes sammen
  • To sider: en svamp og et velour hovede
  • 3 udskiftelige velour puder
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

SELVBRUNER APPLIKATOR TIL RYGGEN
Bondi Sands Back Applicator er din vej til at få en smuk og ensartet tan over hele kroppen, også på de steder der er svære at nå med dine arme.

Denne applikator er en forlænger af din egen arm, som gør det lettere at fordele din selvbruner på for eksempel ryggen, hvor det kan være svært at nå med en normal selvbruner handske.

Denne forlænger består af to sider, hvor den ene er en svamp, og den anden er en pude dækket med et velour lignende materiale, som er perfekt til at fordele din selvbruner lotionen eller mousse.

Forlængeren kan let foldes ud til den siger klik, og dermed giver dig bedre rækkevidde. Med denne forlænger undgår du selvbruner pletter på dine hænder, samt et fejlfrit resultat over hele kroppen.

Sammen med forlængeren medfølger 3 velour overflader, så du kan erstatte eller udskifte hovedet af forlængeren, så du altid er sikret det bedste resultat.

ANVENDELSE
Hvis du ønsker at gøre det lettere at påfører en ensartet tan over hele kroppe, men har svært ved at nå visse sted, som fx ryggen, så er denne forlænger fra Bondi Sands det perfekte match til dig.

Fold forlængeren ud til at den er fuldt udstrakt og siger klik. Påfør en passende mængde af din yndlings Bondi Sands selvbruner lotion, mousse eller mist på hovedet af forlængeren, og fordel selvbruneren over ryggen eller andre steder, der er svære at nå.

Start med at påfører selvbruner til midten af ryggen, og bevæg dig langsom mod kanterne med lange og vertikale strøg.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Bondi Sands
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bondi Sands Back Applicator (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik